Nem csak webáruház! Látogass el hozzánk a közel 1000m2-es épületgépészeti kis- és nagykereskedésünkbe, ahol akár azonnal el is viheted a megvásárolni kívánt termékeidet.

Hívj minket! +36*(30)*194-44-50

COMPUTHERM E800RF (TX) vezeték nélküli Wi-Fi termosztát (vevőegység nélkül)
COMPUTHERM E800RF (TX) vezeték nélküli Wi-Fi termosztát (vevőegység nélkül)
32 131 Ft

COMPUTHERM E800RF (TX) vezeték nélküli Wi-Fi termosztát (vevőegység nélkül)

Computherm E800RF (TX) vezeték nélküli Wi-Fi termosztát, egy interneten keresztül okostelefonról és tabletről is vezérelhető, vezeték nélküli kapcsolóüzemű készülék, melyet elsősorban fűtési illetve hűtési rendszerek vezérlésére ajánlunk, amely a Magyarországon forgalomban lévő kazánok és klímaberendezések túlnyomó többségének szabályozására alkalmas.


32 131 Ft
Részletek

Computherm E800RF (TX) vezeték nélküli Wi-Fi termosztát, egyszerűen csatlakoztatható bármely, kétvezetékes szobatermosztát csatlakozási ponttal rendelkező gázkazánhoz, továbbá tetszőleges klímaberendezéshez vagy egyéb elektromos készülékhez függetlenül attól, hogy azok 24 V-os vagy 230 V-os vezérlőáramkörrel rendelkeznek.

A készülék használható a COMPUTHERM E800RF multizónás termosztátokhoz, az alapcsomagban található 2 db termosztát kiegészítéséhez, a zónák számának bővítéséhez.

A termosztát egyéni igény szerint beprogramozható úgy, hogy a fűtési (hűtési) rendszer az Ön által kívánt időpontokban tetszés szerinti hőfokra fűtse (hűtse) lakását vagy irodáját, és a komfort biztosítása mellett hozzájáruljon az energiaköltségek csökkentéséhez.

A termosztát és a vevőegység között a kapcsolatot vezeték nélküli (rádiófrekvenciás) összeköttetés biztosítja, ezért a termosztát és a kazán között nincs szükség vezeték kiépítésére.

A termosztát nem sugároz állandóan, de az aktuális kapcsolóparancsokat 6 percenként ismételgetik, így egy esetleges áramszünet után is biztosított a fűtés/hűtés vezérlése, amennyiben a beállítások között ez az opció van kiválasztva.

A termosztátba szerelt jeladó hatótávolsága nyílt terepen kb. 250 m.

Ez a távolság épületen belül jelentősen csökkenhet, különösen akkor, ha a rádióhullámok útjába fémszerkezet, vasbeton-, vagy vályogfal kerül.

A termosztátok hordozhatósága több előnyt is biztosít, pl. nincs szükség vezeték kiépítésére, mely különösen régi épületek korszerűsítésénél előnyös, használat közben választható ki a készülék optimális elhelyezése, használata olyan esetekben is előnyös, amikor napszakonként más-más helyiségben (napközben a nappaliban, de éjjelre a hálószobában) kívánjuk elhelyezni a termosztátot.

A multizónás vevőegységhez csatlakoztatott összes termosztát külön-külön az interneten keresztül és az érintőgombos kezelőfelületen is egyszerűen vezérelhető, azok működési állapota folyamatosan ellenőrizhető.

A készülék lehetőséget nyújt hőmérséklet illetve időpont alapján történő automatikus vezérlésre is.

Több, akár különböző helyszíneken üzembe helyezett termosztát ugyanazon felhasználói fiókba regisztrálható,
vezérelhető.

A termék segítségével a lakásának, házának vagy üdülőjének a fűtése/hűtése bármikor és bárhonnan vezérelhetővé tehető.

A termék különösen ideális akkor, ha lakását vagy házát nem előre meghatározott napirend szerint használja, a fűtési szezon alatt bizonytalan időtartamra elutazik otthonról, illetve ha a fűtési
szezon alatt is szeretné üdülőjét használni.

MŰSZAKI ADATOK

 

Computherm E800RF (TX) vezeték nélküli Wi-Fi termosztát
Hőmérséklet-szabályozó osztály osztály I
Szezonális helyiségfűtési hatásfokhoz való hozzájárulás % 1
Termosztát (adó) adatai
Tápfeszültség V / Hz 230 / 50
Működési frekvencia (Wi-Fi b/g/n) GHz 2,4
Hőérzékelő típusa NTC 3950 K
Védettség IP 30
Készenléti állapot teljesítményfelvétele (max) W 0,1
Hőmérséklet mérési tartomány °C 0 - 50
Hőmérséklet mérési pontosság °C ±0,5
Beállítható hőmérséklet tartomány (0,5 °C-os lépésekben) °C 5 - 99
Kapcsolási érzékenység (0,1 °C-os lépésekben) °C ±0,1 – ±1,0
Tárolási hőmérséklet °C -5 - +55
Üzemi páratartalom (kondenzáció mentes) % 5 - 95
Vezeték nélküli kommunikáció hatótávolsága (kb. nyílt terepen) m 250
Méretek (SZél. x Mag x Mély tarókonzollal) mm 130 x 23 x 92
Súly (termosztát-padlóhőfok érzékelő) kg 0,16 + 0,13
Adatok
Márka
Computherm
Szállítási idő
1 munkanap
Cikkszám
CT-E800RFTX